خریدار ضایعات آهن + انواع ضایعات آهن

خریدار ضایعات آهن، اقلام مختلف ضایعات را به منظور تجارت، خریداری و جمع‌آوری می‌کند. خریداران ضایعات آهن می‌توانند شامل مراکز و شرکت‌های بازیافت ضایعات آهن، کارخانه‌های فولاد، کارخانه‌های بازیافت و افراد فعال در حوزه آهنگری باشند. به طور کلی، خریداران و مراکز جمع‌آوری قراضه‌های آهن، ضایعات آهن را با سود به سایر افراد و کارخانه‌های ضایعات می‌فروشند.

ضایعات آهن چیست؟

ضایعات آهن در واقع قطعات و اقلام مستعمل ساخته شده از آهن هستند که اغلب جمع‌آوری، فراوری و بازیافت می‌شوند. صنعت بازیافت فلزات، طیف وسیعی از فلزات را در برمی‌گیرد. فلزاتی مانند آهن، سرب، مس، فولاد زنگ‌زده و روی بیشتر بازیافت می‌شوند. در حقیقت در صنعت بازیافت، این فلزات به دو دسته اصلی فلزات آهنی (فلزات حاوی آهن) و غیر آهنی (مانند مس، برنج، روی) طبقه‌بندی می‌شوند. فلزات آهنی رایج‌ترین نوع فلزات بازیافتی محسوب می‌شوند.

ساده‌ترین راه تشخیص فلزات آهنی از غیرآهنی خاصیت مغناطیسی است. ضایعات آهنی حاوی کربن بالایی بوده و به همین دلیل مستعد زنگ‌زدگی یا خوردگی هستند. در حالی که برخی از فلزات با ارزش‌تر معمولاً در تأسیسات نگهداری می‌شوند، آهن و سایر فلزات کم ارزش در هوای آزاد و اغلب مستقیماً روی زمین محافظت‌نشده در مرکز بازیافت خرد، دسته‌بندی، تمیز، ذخیره و پردازش می‌شوند.

ضایعات اهن

منبع اصلی ضایعات آهن بیشتر از ۳ بخش لوازم مصرفی خانه، وسایل نقلیه و ماشین‌آلات و ابزار (مشاغل مانند جوشکاری و ابزارهای جراحی) تهیه می‌شوند. بازیافت ضایعات آهن، صنعت مهمی است که هم برای محیط زیست و هم برای اقتصاد مفید است.

انواع خریدار ضایعات آهن

ضایعات آهن به وسیله کارخانه‌ها، صنایع و افراد مختلف خریداری می‌شوند. این گروه‌ها ممکن است ضایعات آهن را به منظور بازیافت، تولید محصولات جدید، خرید و فروش و موارد دیگر خریداری کنند. برخی از خریداران ضایعات آهن عبارتند از:

انواع خریدار ضایعات اهن

  • مراکز و انبارهای بازیافت: مراکز بازیافت ضایعات فلزی، ضایعات آهن را از افراد، بنگاه‌ها و کسب و کارهای مختلف خریداری و جمع‌آوری می‌کنند. در نهایت این مراکز ضایعات آهن جمع‌آوری شده را به کارخانه‌ها (بازیافت یا فولاد) می‌فروشند.
  • کارخانه‌های بازیافت: کارخانه‌های بازیافت به منظور پردازش و بازیافت ضایعات فلزی نظیر آهن اقدام به خرید این قراضه‌های آهن می‌کنند.
  • افراد و خریداران خرد: برخی از خریداران خرد با حضور در سطح شهر اقدام به خرید ضایعات از جمله ضایعات و قراضه‌های آهنی می‌کنند. این افراد ضایعات را به عنوان منبع درآمد به مراکز جمع‌آوری و بازیافت ضایعات می‌فروشند.
  • گارگاه‌های فلزی: برخی کارگاه‌های فلزی کوچک برای ساخت و تعمیر قطعات فلزی اقدام به خرید ضایعات آهن می‌کنند.
  • کارخانه‌های فولاد: کارخانه‌های فولاد یکی از مصرف‌کنندگان و خریدان ضایعات آهن هستند. کارخانه‌های فولاد از ضایعات آهن برای تولید فولاد، پروفیل فولادی، میلگرد و موارد دیگر استفاده می‌کنند.

خریدار ضایعات ریختگری آهن

برخی از ضایعات آهن در بخش ریختگری ایجاد می‌شوند. این ضایعات در بخش ضایعات آهن ویژه قرار دارد. به طور کلی، ضایعات ریختگری آهن بسیار ارزشمند هستند. این نوع ضایعات باید پس از جمع‌آوری در کوره ذوب شوند تا دوباره به چرخه تولید بازگردند. مراکز خرید ضایعات آهن، کارخانه‌های بازیافت و کارخانه‌های فولاد از خریداران ضایعات آهن ریختگری محسوب می‌شوند.

خریدار ضایعات بشکه آهن

بشکه‌های آهنی در برخی صنایع مواد شیمیایی، پتروشیمی، داروسازی، تأمین‌کنندگان رنگ صنعتی و ساختمان‌های درحال ساخت مورد استفاده قرار می‌گیرند. مدتی بعد از استفاده، این بشکه‌ها فرسوده و زنگ‌زده شده و نیاز به تعویض یا فروش (به عنوان ضایعات) دارند. بشکه‌های آهنی جزء آهن درجه ۲ محسوب می‌شوند. خریداران این بشکه‌های فلزی، مراکز و بنگاه‌های جمع‌آوری ضایعات فلزی و مراکز بازیافت ضایعات فلزی هستند.

خریدار ضایعات آهن ساختمانی

ساختمان‌های در حال ساخت یا در حال تخریب، پروژه‌های عمرانی و سازه‌های شهری یکی از منابع جمع‌آوری و خرید ضایعات آهنی هستند. مقدار زیادی از ضایعات آهن از ضایعات ساختمانی مانند میلگرد، خرده میلگرد، تیرآهن، ضایعات نبشی مانند چارچوب‌های در و پنجره، ناودانی، لوله‌های ضخیم و نازک و پروفیل به دست می‌آید. از خریداران ضایعات آهن ساختمانی می‌توان به انبارهای جمع‌آوری ضایعات، کارخانه‌های ذوب و پالایشگاه‌ها اشاره کرد.

خریدار ضایعات آهن خودرو

خودرو و قطعات آن به دلایل مختلفی مانند تصادفات نیاز به تعویض یا بازیافت دارند. به طور کلی ضایعات بدنه خودرو به دلیل تشکیل شدن از فلزات مختلف، مقاومت و استحکام بالایی دارند. این ضایعات بر اساس درصد خلوص و کیفیت آهن‌ بدنه به فروش می‌رسند و معمولاً قیمت‌های مناسبی بابت آن‌ها پرداخت می‌شود. ضایعات خودرو پس از پرس به وسیله دستگاه به کوره‌های ذوب فرستاده شده و به سهولت بازیافت می‌شوند. خریداران ضایعات آهن خودرو اصولاً انبارهای ضایعاتی، مراکز بازیافت و کارخانه‌های فولاد هستند. ضایعات خودرو در نهایت توسط انبارهای جمع‌آوری ضایعات به کارخانه‌های بازیافت و کارگاه‌های تولیدی فروخته می‌شوند.

خریدار ضایعات آهن در محل

معمولاً در طول روزهای هفته افراد مختلفی با وانت در سطح شهر به خرید انواع ضایعات از جمله ضایعات آهنی می‌پردازند. برخی وسایل و لوازم خانگی همچون یخچال و ماشین‌لباسشویی جزء ضایعاتی هستند که افراد ممکن است به این نوع خریداران بفروشند. برای این منظور فروشندگان باید از قیمت روز این اقلام ضایعاتی مطلع باشند. یکی از راه‌های اطلاع از قیمت‌ها سرچ در اینترنت و یا تماس با شرکت‌های جمع‌کننده ضایعات است. بسیاری از مراکز خرید و جمع‌آوری ضایعات آهن دارای امکانات حضور در محل برای خرید هستند. این مراکز با ارسال نمایندگان خود اقدام به جمع‌آوری ضایعات آهن فروشندگان می‌کنند.

خریدار ضایعات آهن در محل

خریدار ضایعات آهن پس از بازیافت

  • صنعت خودروسازی: یکی از مهم‌ترین صنایع خریدار و مصرف‌کننده آهن بازیافتی (برای تولید و نگهداری وسایل نقلیه) صنعت خودروسازی است. از تولید خودروهای جدید گرفته تا قطعات تعویضی و تعمیرات، ضایعات آهن نقش مهمی در تضمین پایداری بخش خودرو دارد.
  • صنعت ساختمان: صنعت ساختمان یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان و خریداران آهن بازیافتی است. با نیاز دائمی به مواد برای ساخت زیرساخت‌ها، مسکن و پروژه‌های تجاری، شرکت‌های ساختمانی به طور فزاینده‌ای به آهن‌ بازیافتی مانند میلگرد برای برآوردن خواسته‌های خود متکی هستند.
  • صنعت هوا و فضا: تولیدکنندگان هواپیما، ماهواره و موشک یکی دیگر از مصرف‌کنندگان و خریداران عمده آهن بازیافتی هستند.
  • صنایع راه آهن: صنعت راه آهن بازیگر بسیار مهم آهن بازیافتی است. استفاده از فلز بازیافتی از ساخت خطوط ریلی جدید گرفته تا نگهداری و تعمیر زیرساخت‌های موجود برای این بخش، بسیار حیاتی است.
  • صنایع ماشین‌سازی: صنایع ماشین‌سازی برای ساخت ماشین‌آلات و ابزارها برای صنایع مختلف از جمله کشاورزی، ساخت و ساز و معدن از آهن بازیافتی استفاده می‌کنند.
  • صنعت ریختگری: آهن بازیافتی به عنوان مواد اولیه برای تولید قطعات فلزی مانند قطعات خوردو و لوازم خانگی در این صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • صنایع الکترونیک: آهن بازیافتی در تولید قطعات الکتریکی مانند ترانسفورماتورها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خریدار ضایعات آهن در تهران

شهر تهران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرهای ایران، روزانه شاهد جمع‌آوری ضایعات فلزی مانند آهن و فولاد در تناژ بسیار بالا است. در سال ۱۳۷۳ کارخانه فولاد به عنوان اصلی‌ترین محل جمع آوری ضایعات آهن در تهران تأسیس شد. در حال حاضر تمامی ضایعات آهن موجود در شهر تهران پس از جمع‌آوری به وسیله خریداران ضایعات آهن در تهران، جهت بازیافت و جلوگیری از آلودگی محیط زیست به این کارخانه فرستاده می‌شوند. پس از بازیافت ضایعات آهن توسط این کارخانه، مواد بازیافتی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر به دنبال فروش ضایعات خود به یک خریدار ضایعات آهن در تهران هستید که معتبر باشد و در عین حال قیمت مناسبی را به شما ارائه دهد، می‌توانید با گروه ضایعاتی آتا تماس بگیرید.

خریدار ضایعات اهن در تهران

بیشتر بخوانید: خریدار ضایعات آهن در مشهد

قیمت خرید ضایعات آهن

قیمت خرید و فروش ضایعات آهن بر اساس وزن محاسبه می‌شود. قیمت هر کیلو ضایعات آهن در شرایط مختلف متفاوت و متغیر است. برای نمونه میزان قیمت هر کیلو ضایعات آهن در حالت خرده‌فروشی و عمده‌فروشی با یکدیگر متفاوت است. با توجه به مصرف ضایعات آهن در صنایع مختلف مانند خودروسازی، ابزارسازی، ماشین‌سازی و ریختگری و تولید محصولات متنوع از این ضایعات (مانند تولید میلگرد، پروفیل و شمش‌های فولادی)، به دلیل درصد خلوص و کیفیت متفاوت ضایعات آهن (مانند ضایعات آهن درجه ۱ تا ۳، گالوانیزه، آهن ویژه، آهن سوپر ویژه و روغنی) و بسته به مواد موردنیاز این صنایع، قیمت در هر کیلو ضایعات آهن متفاوت است. برخی صنایع نیز ممکن است به دلیل استفاده از نوع خاصی از ضایعات آهن قیمت بیشتری برای آن پرداخت کنند.

عوامل موثر بر قیمت ضایعات آهن

قیمت ضایعات فلزی مانند آهن به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده قیمت ضایعات آهن عبارتند از:

  • عرضه و تقاضا: قیمت ضایعات آهن بسته به روند و ماهیت بازار می‌تواند تغییر کند. با تغییر میزان تقاضا برای ضایعات آهن، احتمالاً قیمت ضایعات آهن نیز تغییر می‌کند. به طور کلی عرضه و تقاضا به عنوان مهم‌ترین محرک در قیمت‌گذاری ضایعات آهن در نظر گرفته می‌شوند.
  • کیفیت ضایعات: کیفیت ضایعات آهن به میزان قابل‌توجهی بر میزان قیمت آن تأثیر دارد. دو عامل خوردگی (زنگ‌زدگی) و میزان خلوص ضایعات آهن در کیفیت آن‌ها تأثیر می‌گذارد. ضایعات آهنی زنگ‌زده معمولاً به دلیل فرایند موردنیاز برای تمیزکردن، زیاد ارزشمند نیستند. بنابراین با وجود خوردگی و خلوص پایین (ناخالصی به دلیل استفاده از چند فلز در ترکیب آهن ضایعاتی) ضایعات آهن، قیمت کاهش می‌یابد.
  • نرخ ارز: نرخ ارز تأثیر زیادی در تعیین قیمت ضایعات آهن دارد. با افزایش نرخ ارز و کاهش اعتبار و ارزش پول ملی، قیمت ضایعات آهن نیز کاهش می‌یابد.
  • حجم: بابت میزان بیشتری ضایعات آهن، اصولاً قیمت بالاتری پرداخت می‌شود. به طور کلی جهت بازیافت ضایعات آهن، صاحبان محل‌های جمع‌آوری ضایعات درصدد فروش ضایعات فلزی به صورت عمده به یک پردازنده، سازنده یا صنایع ذوب فلز هستند. بنابراین هر چه حجم این ضایعات بیشتر باشد، قیمت بالاتری را برای آن پرداخت می‌کنند. از سوی دیگر این مسئله به معنای معاملات کمتر با حجم بیشتر، قیمت بالاتر و هزینه حمل کمتر برای صاحبان محل‌های جمع‌آوری ضایعات است. فروش همزمان و یک ‌جای ضایعات به جای فروش در دسته‌های کوچک‌تر به عنوان مزیتی برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. بنابراین فروش عمده ضایعات همیشه قیمت‌های بهتر و بالاتری را برای فروشنده به همراه دارد.
  • زمان: موقعیت زمانی یکی دیگر از عوامل مؤثر در قیمت ضایعات فلزاتی همچون آهن است. قیمت ضایعات آهن در فصل‌های دارای آب و هوای معتدل افزایش می‌یابد. در این فصل‌ها فعالیت صنایع بیشتر بوده و به مواد اولیه بیشتری نیاز دارند. آب و هوای سرد باعث کاهش فعالیت‌های شرکت‌های ساختمانی و خودروسازی (مصرف‌کننده ضایعات آهن) می‌شود. همچنین تهیه ضایعات فلزی مانند آهن در فصول سرد سال دشوارتر است.
  • مکان فروشنده: مسئله حمل و نقل می‌تواند هزینه گزافی را به دنبال داشته باشد. به طور کلی ضایعات جهت پردازش، بازیافت و فرایند ذوب از محل جمع‌آوری به مکان‌های دیگر منتقل می‌شوند. حمل مقادیر زیاد ضایعات و طولانی بودن مسافت تا محل موردنظر جهت بازیافت، هزینه‌های حمل و نقل بیشتری را به همراه دارد. هر چه وزن و حجم ضایعات آهن بیشتر باشد، حاشیه سود کمتری به‌دست می‌آید و بنابراین قیمت ضایعات برای جبران این هزینه کاهش می‌یابد.
  • بازارهای جهانی و تجارت بین‌المللی: برای تعیین قیمت ضایعات فلزی مانند آهن باید بازارهای خارجی نیز مورد توجه قرار گیرند. واردکنندگان بزرگ ضایعات آهن مانند آمریکا، هند و چین، با تغییر تقاضا بر روی قیمت‌های جهانی تأثیر می‌گذارند. بنابراین با افزایش تقاضای کشورهای واردکننده ضایعات، قیمت‌ها افزایش می‌یابند.
  • قیمت فلزات جدید در بازار: فلزات جدید و بکر از عوامل مهم در تعیین قیمت ضایعات فلزی مانند آهن هستند. درصورت افزایش قیمت فلزات جدید در بازار، بسیاری از شرکت‌ها برای جایگزینی این فلزات جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها از ضایعات آهن استفاده می‌کنند. این امر منجر به افزایش قیمت ضایعات آهن می‌شود.
  • وزن ضایعات: یکی از عوامل مؤثر بر قیمت‌گذاری ضایعات آهن، وزن است. به طور کلی، فروش حجم بیشتری از ضایعات به طور همزمان، قیمت بیشتری عاید فروشنده می‌کند.
  • هزینه تولید و انرژی: هزینه تولید و انرژی در قیمت ضایعات آهن تأثیر می‌گذارند. نفت، گاز و برق جزء هزینه‌های انرژی گنجانده می‌شوند. زمانی که هزینه‌های پردازش ضایعات آهن بالا باشد، قیمت برای جبران این هزینه‌ها، کاهش می‌یابند. با این حال، زمانی که هزینه‌های مرتبط با استخراج فلز جدید بالا باشد بازیافت ضایعات فلزی نظیر آهن می‌تواند معقول و ارزشمند باشد.

بهترین خریدار ضایعات آهن

ضایعات فلزی مانند آهن بخشی از مواد بلااستفاده و زائد بوده و اکثر افراد همواره درصدد تخلیه مواد زائد موجود در محیط اطراف خود مانند منزل و محل کار هستند. علاوه بر فروشندگان خرد، افراد فعال در حیطه خرید و فروش ضایعات آهن همواره به دنبال خریداران خوب و معتبر هستند. بنابراین یافتن خریدار ضایعات آهن یکی از دغدغه‌های مهم فروشندگان خرده‌فروش و عمده‌فروش ضایعات آهن به شمار می‌رود. یک شرکت ضایعات آهن می‌تواند به مشتریان در مدیریت ضایعاتشان کمک کند. برای یافتن بهترین خریدار ضایعات آهن همواره باید معیارهایی در نظر گرفته شوند. در ذیل به برخی از مهم‌ترین این معیارها اشاره می‌شود:

  • خدمات مشتری: یک خریدار ضایعات آهن خوب همواره باید مشتریان خود را در اولویت قرار دهد. از آن جایی که ضایعات فلزی مانند آهن حجیم و سخت هستند، شرکتی که برای مشتریان خود ارزش قائل است باید به مسائلی نظیر حمل و نقل مناسب اهمیت دهد. مرکز بازیافت یا مکان خریداران عمده ضایعات آهن، باید همیشه تمیز و سازماندهی شده باشد. اخلاق کاری در چنین مشاغلی در اولویت کسب‌ و کار قرار دارد.
  • مکان: خریدار ضایعات آهن به منظور انجام معامله با فروشنده، باید دارای موقعیت مکانی مناسب (سهولت دسترسی) باشد. ساعات کاری انعطاف‌پذیر و خدمات حمل و نقل مناسب خریداران ضایعات آهن در انتخاب آن‌ها بسیار مؤثر است. به طور کلی بهترین خریداران ضایعات آهن دارای شعب در شهرهای مختلف هستند. این مسئله محدودیت‌های مکانی خریدار را از بین می‌برد، بنابراین فروشندگان در شهرهای مختلف نیز به خریداران معتبر خود دسترسی دارند.
  • شهرت: حرفه‌ای بودن و درستکاری از ویژگی‌های یک شرکت خریدار ضایعات آهن معتبر است. برخی از خریداران ضایعات آهن به منظور جذب فروشنده با وجود ارائه دادن قیمت بالا برای ضایعات آهن، در هنگام وزن کردن ضایعات تقلب می‌کنند. آن‌ها برای کاهش هزینه‌های پرداختی خود، وزن ضایعات را کمتر از حد معمول بیان می‌کنند. سابقه، شهرت و درستکاری شرکت‌های خریدار از ملاک‌های بسیار ضروری برای انتخاب خریدار مناسب است.

داشتن سابقه خوب و میزان سال‌های فعالیت شرکت در حیطه ضایعات آهن از مواردی است که به فروشندگان در انتخاب خریداران مناسب کمک می‌کند. شرکت‌های نامعتبر معمولاً بعد از مدتی از فعالیت‌های مربوط به حوزه ضایعات آهن خارج می‌شوند. بهتر است شرکت‌های خریداری که حداقل ده سال در این زمینه فعالیت می‌کنند، برای انتخاب مد نظر فروشندگان باشند.

  • تنوع: یکی از ویژگی‌های یک خریدار ضایعات آهن خوب، تنوع خرید انواع ضایعات فلزی و غیرفلزی است. برخی مواقع فروشندگان خرد مانند فروشندگان وسایل و لوازم خانگی دارای ابزارها و وسایلی هستند که ممکن است به غیر از آهن از فلزات و مواد دیگر تشکیل شده باشد. یک شرکت خریدار خوب باید فلزات مختلف مانند آلومنیوم، برنج، مس، باتری خودرو، برنز، چدن و فولاد زنگ‌زده را نیز خرید و فروش کند. با وجود این ویژگی احتمالاً فروشندگان هزینه حمل و نقل اضافی را پرداخت نمی‌کنند. از سوی دیگر بهترین خریداران ضایعات آهنی اقدام به خرید منصفانه انواع ضایعات آهن (مانند ضایعات آسیب دیده) از فروشنده می‌کنند. فروشندگان باید در انتخاب خریدار ضایعات آهن به دنبال شرکت‌هایی باشند که به منظور متضرر نشدن فروشندگان اختلاف قیمت خرید و فروش زیادی ندارند.
  • قیمت‌گذاری مناسب و منصفانه: شرکت‌های خریدار ضایعات فلزی دارای قیمت‌های رقابتی و منصفانه همراه با خدمات مناسب به مشتریان، همواره جزء اولویت‌های فروشندگان ضایعات آهن هستند. برخی خریداران ضایعات آهن صرفاً به سود خود توجه دارند و از ارائه قیمت‌های منصفانه به فروشندگان خودداری می‌کنند. خریداران منصف و با سابقه اصولاً به طور مستقیم با صنایع بازیافت و شرکت‌های بزرگ مرتبط با ضایعات آهن در تماس بوده و همواره درصدد ارائه قیمت‌های متناسب با شرایط بازار برای فروشندگان هستند.
  • شیوه و زمان پرداخت: شیوه و زمان پرداخت از ویژگی‌های بسیار مهمی است که در انتخاب خریدار ضایعات آهن باید مدنظر قرار گیرد. فروشندگان درصدد معامله با خریدارانی هستند که در سریع‌ترین زمان ممکن به پول و سود خود برسند. خریداران خوب باید به منظور جلوگیری از متضرر شدن فروشندگان از نوسانات بازار، پرداخت پول را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهند.
  • تعامل مناسب با فروشندگان: از ویژگی‌های خریدار ضایعات آهن خوب، نحوه برخورد و تعامل با فروشندگان است. خریداران خوب در تعامل با فروشندگان همه موارد استاندارد و صحیح را رعایت می‌کنند. نحوه پاسخگویی خریداران به سؤال‌های فروشندگان (به صورت آنلاین، تلفنی و حضوری) باید به نحوی باشد که فروشندگان در کمال آرامش و اطمینان خاطر اقدام به معامله با خریداران کنند.

چگونه یک خریدار ضایعات آهن خوب پیدا کنیم؟

یافتن و انتخاب خریدار ضایعات آهن خوب ممکن است کار دشواری باشد. قبل از انتخاب خریدار ضایعات آهن باید عوامل مختلفی در نظر گرفته شود. عدم توجه به معیارهای انتخاب خریداران مناسب ضایعات آهن ممکن است منجر به زیان مالی زیادی برای فروشندگان شود. در این فرایند فروشندگان می‌توانند برای کسب اطلاعات و یافتن خریداران خوب از جستجوی اینترنتی، مشورت با دوستان و افراد خبره در این صنعت استفاده کنند. همچنین مراجعه حضوری به مراکز خرید و فروش ضایعات آهن و مشورت با افراد فعال در این بخش می‌تواند به فروشندگان برای انتخاب خریدار ضایعات آهن خوب کمک کند. گروه ضایعاتی آتا به عنوان یکی از مطمئن‌ترین خریداران ضایعات آهن می‌تواند با بهترین قیمت ضایعات آهن شما را خریداری کند.